Door uw apparaat een kwartslag te draaien heeft u mogelijk een beter overzicht.

Badmeubel

Een badmeubel dat perfect past in uw badkamer

Een badkamermeubel moet perfect passen in uw badkamer. Niet alleen qua formaat maar ook zeker qua stijl. Stone Company biedt badmeubels in allerlei soorten en maten en van teakhout tot barok badkamerkast. Bij Stone Company vindt u het allemaal.

Badmeubels. De ideale opbergruimte!

Make-up, voorraad van douchegel en shampoo, crèmes en allerlei verzorgingsproducten staan bij veel mensen in de badkamer. Veelal worden degelijke producten als ‘rommelig’ ervaren, maar we gebruiken ze allemaal. Een badkamermeubel biedt de oplossing. De meeste badkamermeubels hebben veel opbergruimte waardoor alle spullen netjes achter gesloten deuren liggen. Heeft u veel verzorgingsproducten in uw badkamer staan en bent u op zoek naar een opbergmogelijkheid? Dan biedt een badkamermeubel de oplossing.

Een badmeubel voor onder uw wastafel of een badkamerkast

Bent u op zoek naar een badmeubel voor onder uw wastafel, een exemplaar waar een waskom op geplaatst kan worden of een vrijstaande badkamerkast? Het assortiment van Stone Company biedt verschillende mogelijkheden. Van halfhoge vrijstaande kast tot een opengewerkte schappenkast en van wasmeubel in tafelvorm  tot teakhouten gesloten kast waarin de wastafels zijn verwerkt; het assortiment van Stone Company biedt u allerlei mogelijkheden op het gebied van badmeubels en badkamerkasten. Neem een kijkje in onze shop óf breng een bezoek aan onze showroom en laat u inspireren en adviseren door onze sanitairspecialisten.

Een badmeubel met of zonder spiegel

Naast verschillende mogelijkheden op het gebied van stijl, materialen en vorm, biedt Stone Company ook badmeubels en badkamerkasten mét en zonder spiegels. De spiegels zijn veelal verwerkt in spiegelkasten die ideaal zijn om verzorgingsproducten die veelvuldig gebruikt worden op te bergen. Daarnaast vindt u in ons assortiment uiteraard ook ‘losse’ spiegels die te plaatsen zijn boven elk willekeurig badkamermeubel.

Bestel een badkamermeubel online óf kom naar onze showroom

Weet u precies welk badkamermeubel geschikt is voor uw badkamer? Bestel dan eenvoudig een badkamermeubel of badkamerkast online. Wilt u de producten liever zien in onze showroom? Ook dat is mogelijk. Wij raden u aan om eerst contact met ons op te nemen indien u een specifiek badmeubel wilt komen bezichtigen, zodat wij u kunnen informeren of dat badmeubel momenteel in onze showroom staat. Zo niet, dan kunnen wij het altijd voor u vrijblijvend bestellen. In Rotterdam heeft Stone Company een showroom van 500 m2. Onze showroom is de ideale plek om inspiratie op te doen voor een luxe en exclusieve badkamer. Naast een prachtige showroom biedt Stone Company ervaren en deskundig personeel; zij voorzien u van eerlijk advies. Heeft u nu direct een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Verfijnd zoeken

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Fonteinplank excl waskom   Afmeting: L 400 mm x W 250mm ..
€224,46
Frame onderstel onbehandeld teakhout, 70 cm Wastafelblad met 1 kom "Black"   ..
€2.770,90
Frame onderstel onbehandeld teakhout 90 cm Wastafelblad met 1 kom "Black"   ..
€3.142,37
Hangend Wastafelmeubel met 2 lades (Softclosing) Afmeting: L 1500mm x W 500mm x 250mm ..
€1.512,50
Kolomkast "Elegant" Afmeting: L 400 mm x W 400 mm x H 1400 mm ..
€880,37
Meubel Sidetable voor plaatsen waskom Afmeting: L 1400 mm x W 500 mm x H 770 mm ..
€1.802,90
Meubel Sidetable Strippenteak voor plaatsen waskom. Afmeting: L 800 mm x W 500 mm x H 770 mm ..
€1.464,10
Luca Sanitair - Solid surface nis Nis in of opbouw 44,5x29,5x8cm solid surface Specificaties van het product Gemaakt van solid surface Gegarandeerd de laagste prijs online Afmetingen: 44,5x29,5x8cm Kleur mat wit Wij ontvangen u ..
€220,70
Badmeubel
×
×
×
×
×
×
×