Door uw apparaat een kwartslag te draaien heeft u mogelijk een beter overzicht.

Wastafelkraan

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Merk: Outlet
RVS Toiletkraan De hoogte van deze toiletkraan is 17 centimeter. De uitloop is 12 centimeter (gebogen uitloop). Op deze toiletkraan ontvangt u bij Stone Company 15 jaar garantie op het RVS en 2 jaar op het binnenwerk Voor meer informatie over ..
€88,94
Merk: Outlet
RVS toiletkraan Op deze toiletkraan ontvangt u bij Stone Company 15 jaar garantie op het RVS en 2 jaar op het binnenwerk Voor meer informatie over de producten kunt u altijd contact  met ons opnemen. Wij helpen u graag om uw badkamer..
€65,22
Merk: Outlet
RVS wastafelkraan Van deze wastafelkraan is de uitloop verkrijgbaar in 13, 21 en 25 centimeter. Op deze wastafelkraan voor aan de muur ontvangt u bij Stone Company 15 jaar garantie op het RVS en 2 jaar op het binnenwerk Voor meer informatie over de..
€324,28 €359,37
Merk: Outlet
RVS wastafelkraan De uitloop van deze wastafelkraan is 20,5 centimeter. Het inbouwgedeelte is 6,5 centimeter. Op deze wastafelkraan voor aan de muur ontvangt u bij Stone Company 15 jaar garantie op het RVS en 2 jaar op het binnenwerk Voor meer info..
€479,49 €564,10
Merk: Outlet
RVS wastafelkraan Op deze wastafelkraan ontvangt u bij Stone Company 15 jaar garantie op het RVS en 2 jaar op het binnenwerk Voor meer informatie over de producten kunt u altijd contact  met ons opnemen. Wij helpen u graag om uw badk..
€174,12
Merk: Outlet
RVS wastafelkraan hoog Op deze wastafelkraan voor aan de muur ontvangt u bij Stone Company 15 jaar garantie op het RVS en 2 jaar op het binnenwerk Voor meer informatie over de producten kunt u altijd contact  met ons opnemen. Wij hel..
€217,68
Wastafelkraan, Outlet
×
×
×
×
×
×
×